Iedereen wil, ook als ze wat ouder worden, het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Met huishoudelijke hulp aan huis is dit mogelijk. Met het ouder worden lukt het je wellicht niet meer om alle taken van het huishouden zelf te doen. Dan is het belangrijk de juiste hulp aan huis te krijgen. Tzorg biedt deze hulp. Onze zorg is vertrouwd en dichtbij. Doordat wij werken met vaste thuishulpen ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en een vertrouwd gezicht uit jouw buurt.
In 298 gemeenten bieden wij hulp bij het huishouden. Ouderen met een zorgindicatie kunnen zo langer prettig in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Hoe ouder we worden, hoe moeilijker het vaak wordt om het huishouden te doen. De badkamer schoonmaken, het beddengoed verschonen, stoffen, wassen, strijken en stofzuigen. Het zijn nogal wat taken. Als je hier moeite mee heeft, bieden wij je onze hulp aan huis. Samen bekijken we welke hulp aan huis voor je passend is. Wij houden rekening met jouw situatie en voorkeuren. Je krijgt een vaste huishoudelijke hulp. Dit geeft het vertrouwde gevoel dat jij én wij belangrijk vinden.
Met onze hulp aan huis blijft jouw thuis schoon, leefbaar en aangenaam. Jouw vaste, vertrouwde hulp aan huis is betrokken bij je en jouw omgeving en biedt meer dan alleen ondersteuning bij huishoudelijke klusjes. Er is altijd ruimte voor een gezellig praatje, een goed gesprek of een luisterend oor. Juist die persoonlijke aandacht maakt voor je het verschil. Ook ziet onze thuishulp wanneer het goed of soms iets minder goed met je gaat. En wanneer het nodig is schakelt jouw thuishulp andere hulpverlening in. Een geruststellende gedachte.
Wij bieden ouderen hulp aan huis. Hiervoor is een indicatie nodig op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Je vraagt deze aan bij het Wmo-loket van jouw gemeente. De gemeente beoordeelt vervolgens of je een indicatie voor hulp aan huis krijgt.
Vanaf 1 januari 2020 betalen mensen die Wmo hulp krijgen alleen een eigen bijdrage van €20,60 per maand. Deze eigen bijdrage is niet inkomensafhankelijk en dus gelijk voor iedereen. De rekening voor de eigen bijdrage krijg je via het CAK (Centraal Administratie Kantoor).
Wil je graag individuele begeleiding? Maar weet je nog niet welke hulp bij jou past?
Kom er achter of je in aanmerking komt voor de hulp die je wenst.
Om je aan te melden heb je een indicatie nodig op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Via jouw gemeente vraag je de gewenste hulp aan bij het Wmo-loket.
Jouw gemeente neemt contact met je op over een Wmo-indicatie. Je hoort dan of je in aanmerking komt voor hulp, welke soort hulp en hoeveel uur per week. Vervolgens kies je zelf uit een van de zorgorganisaties in jouw gemeente.
Kies je voor Tzorg, dan meldt de gemeente je aan. Daarna neemt Tzorg contact met je op.
Dan nemen we graag contact met je op om je verder te helpen. Dit doen we via de mail of telefonisch, wat jouw voorkeur heeft.